LangÅ Overnatning prÆsenterer den spÆndende omegn ved LangĂ…

Natur omkring Langå og Langå Overnatning

LangÅ Overnatning prÆsenterer den spÆndende omegn ved LangĂ…

Overnatter du i Langå hos Langå Overnatning kan du gå tur i Langå Egeskov som er 200 år gammel og ligger langs Gudenåen, Med sine krogede og knudrede stammer er den hvad der kunne kaldes en troldeskov. Fra Egeskoven er der et engdrag ned mod Gudenåen, her er der også fri adgang til fods.

Nord for Langå Overnatning ligge Langå Sø, som man kan gå rundt om. Går man mod syd kommer man forbi Boelsbakkerne på højre hånd, til venstre mere skov med Sortedamssøen.

Her midt i denne skov ligger Vestparken, som er en flad rund plads, med høje skråninger med Bøgetræer, hvor børn kælker om vinteren, og Vestparkfestivalen afholdes om sommeren.

Overnatter du hos Langå Overnatning og kører ind mod Randers kommer du til Fladbro Skov, med Randers Klatrepark og på den anden side af vejen en dyrepark, hvor man kan komme tæt på Dådyr, som kommer fra Marselisborg Dyrehave ved århus.

Når du overnatter hos Langå Overnatning er der ikke langt til en anden attraktion, som du kan besøge. Det er Randers Regnskov, hvor man træder ind i en helt anden verden med varm fugtig luft og oplever et rigtig tropeeventyr.