LangÅ Overnatning prÆsenterer the Funky Forest

Natur omkring Langå og Langå Overnatning

LangÅ Overnatning prÆsenterer the Funky Forest

Overnatter du i Langå hos Langå Overnatning kan du gå tur i Langå Egeskov som er 200 år gammel og ligger langs Gudenåen, Med sine krogede og knudrede stammer er den hvad der kunne kaldes en Funky Forest. Fra denne Funky Forest er der et engdrag ned mod Gudenåen, her er der også fri adgang til fods.

Nord for Langå Overnatning ligge Langå Sø, som man kan gå rundt om. Går man mod syd kommer man forbi Boelsbakkerne på højre hånd, til venstre skov med Sortedamssøen. Boelsbakkerne og skoven er også et område man også kan kalde the Funky Forest,

Her midt i denne Funky Forest ligger Vestparken, som er en flad rund plads, med høje skråninger med Bøgetræer, hvor børn kælker om vinteren, og Vestparkfestivalen afholdes om sommeren.

Overnatter du hos Langå Overnatning og kører ind mod Randers ligger Fladbro Skov, med Randers Klatrepark og på den anden side af vejen en dyrepark, i denne Funky Forest kan man komme tæt på Dådyr, som kommer fra Marselisborg Dyrehave ved Århus.

Når du overnatter hos Langå Overnatning er der ikke langt til en anden Funky Forest, som du kan besøge. Det er Randers Regnskov, hvor man træder ind i en anden verden med varm fugtig luft og kommer på et rigtig tropeeventyr.